Educació

educació

300 docents en un debat sobre el model educatiu

Més de 300 professionals, majoritàriament docents, d'arreu de Catalunya s'han inscrit en la jornada Repensem l'escola, organitzada per la Fundació Sergi en col·laboració amb l'Ajuntament de Girona. Amb aquesta jornada, que es farà dissabte, Sergi vol encetar un debat sobre la necessitat de canviar el model educatiu actual a partir de l'anàlisi de les escoles alternatives. A les comarques gironines hi ha tres escoles alternatives: la Waldorf de Maià de Montcal, les escoles bressol de Girona i la comunitat d'aprenentatge l'Amistat de Figueres. Una de les qüestions de què es tractarà és el fracàs escolar, i sobre aquest tema el director tècnic de Sergi, Bru Pellissa, va dir ahir que s'haurà d'exigir a les escoles alternatives que posin sobre la taula dades que certifiquin l'èxit escolar del qual presumeixen.

L'èxit de participació d'aquesta jornada –que ha obligat els organitzadors a tancar les inscripcions deu dies abans del previst i a canviar el lloc de celebració– fa pensar a la Fundació Sergi que hi ha interès i preocupació pel funcionament del model educatiu actual, “que ha quedat caduc i necessita una sacsejada”, segons Pellissa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.