Educació

El curs s'iniciarà amb menys professors i més alumnes per aula

STEPV aposta per una mobilització sostinguda i unitària per canviar les polítiques de retallades anunciades a l'Ensenyament

Espera recuperar el diàleg amb el nou equip de Ciscar

El Sindicat de Treballadors de l'Ensenyament del País Valencià (STEPV) ha marcat el full de ruta del que seran les seues prioritats per al curs 2011-212: el sòl públic per a l'escola pública; més i millors plantilles de professorat; i un model plurilingüe que potencie el valencià.

STEPV també aposta per una mobilització sostinguda i unitària, que agrupe a tots els sindicats i plataformes socials que treballen per a defensar els serveis públics i per canviar les polítiques de retallades. El sindicat recorda que el nou curs que ara comença, comptarà amb 900 docents menys en els centres educatius públics que el curs passat —que ja va tindre una reducció de 1.500 docents respecte a l'anterior—, més alumnat per aula i menys programes d'atenció a la diversitat, necessaris en la lluita contra el fracàs escolar.

Altre dels objectius de l'organització és obrir les vies de diàleg amb el nou equip que dirigeix la Conselleria. “Un diàleg que s'havia perdut en els darrers anys per les actuacions intransigents, l'aprovació de mesures unilaterals i la continua erosió de l'ensenyament públic per les polítiques que es feien des de l'avinguda de Campanar. El conseller Alejandro Font de Mora ja no hi és i esperem que el nou responsable canvie tant les maneres de dirigir la Conselleria com la política del seu antecessor”, indiquen.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.