Educació

Concentracions contra les retallades en Educació per al 8 i el 14 de setembre

La Plataforma en Defensa de l'Ensenyament Públic convoca la primera mobilització del nou curs

La Plataforma en Defensa de l'Ensenyament Públic –que integra FAPA-València, CCOO, UGT, STEPV, CGT, CAVECOVA, Escola Valenciana, FAAVEM, SEPC, Associació de Directors de Primària, Associació de Directors de Secundària, Moviments de Renovació Pedagògica i ADIDE– ha convocat una concentració els pròxims dies 8 i 14 de setembre, coincidint amb l'inici de curs en primària i secundària, respectivament.

Les entitats que la componen volen “manifestar el rebuig de la Plataforma a les retallades en ensenyament que des del curs passat està aplicant sistemàticament la conselleria d'Educació”, en al·lusió als ajuntaments del professorat, unitats, programes d'atenció a la diversitat, pressupostos educatius o l'eliminació dels programes d'ensenyament en valencià.

“La política de retallades no és la millor manera de combatre les elevades taxes de fracàs i d'abandonament escolar que pateix el sistema educatiu valencià, de vora el 40%, de les més altes de tot l'Estat”, subratllen des de la plataforma.

El col·lectiu s'oposa igualment a la pretensió de l'administració de cedir sòl públic a la patronal per a construir centres a canvi de concertar l'ensenyament que ofereixen.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.