Educació

Convocatòria de vaga en l'ensenyament per aquest dimarts 27 de setembre

A Perpinyà es formarà una manifestació davant del Castellet a partir de les deu del matí

Federacions i sindicats de professors i pares d'alumnes han convocat una diada de vaga arreu de l'Estat francès aquest dimarts, 27 de setembre, per protestar per les supressions de llocs de treball en l'ensenyament. A Perpinyà, després d'una assemblea general de la FSU –a les nou del matí a la sala Guy Malé de la seu del Consell General–, els vaguistes es concentraran a la plaça de la Victòria, davant del Castellet, a partir de les deu. Un pícnic està previst al mateix lloc a les dotze del migdia.

Acollida dels mainatges

La vila de Perpinyà garantirà un servei d'acollida dels mainatges a les escoles on la proporció de vaguistes superi un 25 % dels efectius, pels pares que no tinguin solució alternativa per guardar els seus fills aquell dia. Les escoles obertes de les vuit del matí a les sis de la tarda seran les següents: per a les escoles maternals, Castors (plaça Elie de Beaumont), A. France (carrer Colonel D'Ornano), Diaz (carrer Raoul Dufy); per a les escoles elementals, Sant Assiscle (carrer Maurice Levy), Vertefeuille (carrer de la Solana), Diaz (carrer Raoul Dufy).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.