Educació

MONTSIÀ

La Generalitat intervé per evitar que Medesa tanque

L'empresa ampostina Mecánicas del Delta SA (Medesa), que es dedica a la fabricació de cartró ondulat, continua tenint problemes de finançament que dificulten la seua activitat. Per evitar que l'empresa tanque definitivament les portes i els 43 treballadors siguen acomiadats, la Generalitat li dóna assessorament. “Medesa té un problema de finançament i s'està fent un estudi de capitalització de l'empresa”, ha explicat la directora dels serveis territorials d'Empresa i Ocupació a les Terres de l'Ebre, Mercè Miralles.

Una de les opcions que hi ha sobre la taula és la compra de Medesa per una altra empresa. “La viabilitat de l'empresa existeix”, ha dit Miralles. De moment, els treballadors han acceptat una pròrroga de l'expedient de regulació d'ocupació (ERO) durant tres mesos més. “Hi ha treballadors que ja estan consumint el seu atur; la situació no es pot allargar gaire més”, ha manifestat el secretari general de CCOO a l'Ebre, Josep Casadó.

Fins al 31 d'octubre s'han presentat un total de 128 ERO a les Terres de l'Ebre (quinze més que el 2010), que afecten 979 treballadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.