Educació

educació

Alumnes en pràctiques de l'escola de fisioteràpia atendran pacients de Salt

L'atenció es realitzarà en espais destinats a la gent gran i al centre EUSES

També es vol promoure que els estudiants lloguin habitatges al municipi

L'Escola Universitària de la Salut i l'Esport (EUSES) i l'Ajuntament de Salt han signat un conveni perquè els alumnes de fisioteràpia puguin fer pràctiques en espais del municipi vinculats amb la gent gran, a més del propi centre educatiu. Actualment, són uns 470 alumnes que estudien el grau de fisioteràpia a EUSES, adscrit a la UdG, i que en algun moment o altre de la seva formació passaran per aquestes pràctiques. Pel que fa a les consultes dins el mateix centre (sempre tutelats per fisioterapeutes titulats), l'Ajuntament elaborarà una llista dels veïns de Salt que vulguin fer-ne ús i la facilitaran a EUSES. En virtut del conveni, les persones d'aquesta llista tindran preferència a l'hora de ser atesos.

Viure a Salt

Aquest acord es considera el primer pas d'una més àmplia col·laboració que encara no s'ha concretat, però de la qual ja s'està parlant. Es tractaria que des de les instal·lacions de l'escola universitària els alumnes poguessin accedir a una borsa de pisos de lloguer a Salt. Des d'EUSES es considera que així es cobriria millor una necessitat existent dels alumnes que busquen pis, perquè tindrien més facilitats per trobar habitatges propers al lloc on estudien. Aquest és també un objectiu del govern de Salt, que considera que aconseguir que joves universitaris visquin al municipi ajudarà a revertir situacions de degradació d'alguns barris del municipi.

LA XIFRA

470
alumnes
de fisioteràpia estudien a EUSES. A més, s'hi imparteix un grau en ciències de l'activitat física i l'esport. En total, hi ha 800 estudiants.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.