Educació

Els llibrers es concentraran davant Educació per l'impagament del bonollibre

La Generalitat els deu 30 milions d'euros corresponents a les ajudes a la compra dels llibres de text del curs 2011-2012

La nova consellera haurà de sentir les seues protestes el pròxim divendres 13

Els llibrers han anunciat mobilitzacions el proper divendres dia 13 de gener a les 13 h davant la Conselleria d'Educació per protestar pels impagaments del bonollibre per part de la Generalitat valenciana.

En total són un miler de xicotetes llibreries de tot el territori valencià a les quals el govern d'Alberto Fabra deu 30 milions d'euros corresponents a les ajudes públiques per a l'adquisició dels llibres de text del curs 2011-2012.

L'anterior conseller d'Educació, José Ciscar, es va comprometre en una reunió que va mantidre amb el Gremi de Llibrers el passat 14 de desembre a pagar part del deute entre el 26 i el 29 del citat mes. Però el pagament encara no s'ha fet efectiu, cosa que ha portat els llibrers a convocar la concentració, davant el departament que ara dirigeix M. José Català.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.