Educació

barcelonès

L'oferta de l'FP, ara al mòbil i a les tauletes

A més de la guia en paper, es posarà al web i també en aplicacions

Tota la informació sobre l'oferta formativa i els centres educatius de formació professional es podrà trobar aquest any en una aplicació per a mòbils i tauletes, en un programari en format web i, també, en la tradicional guia en paper. En els tres casos, es podrà consultar tota la informació amb els més de 150 títols o especialitats, els set cicles formatius nous, la família professional nova i els centres on estudiar cicles formatius de grau mitjà o superior. La distribució de la guia de formació professional 2012/2013 començarà el dimecres 21 de març al Saló de l'Ensenyament i fins al seu tancament. A partir del 26 de març es podrà trobar a les oficines d'atenció ciutadana, entre altres punts.

També a partir del dia 21 de març es podrà consultar al web www.fundaciobcnfp.cat, en què es podrà navegar per la guia de formació professional en línia i consultar tota la informació mitjançant una aplicació Android per a mòbils i tauletes que es podrà baixar des d'aquest lloc web de la Fundació BCN Formació Professional. Entre els cicles nous, hi ha el de tècnic superior en energies renovables, en paisatgisme i medi rural, en màrqueting i publicitat, en animacions en 3D, en estilisme i direcció de perruqueria, i en vestuari a mida i per a espectacles.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.