Educació

L'Ajuntament defensa la nova escola pia de Salt

El regidor d'Educació de Salt, Robert Fàbregas, va considerar ahir “injustes” les crítiques que la coordinadora de les AMPA ha fet, a través d'un manifest, a la implantació d'una escola Pia, a Salt, a partir del curs vinent. El regidor defensa “la tasca social” del projecte impulsat per l'escola pia al municipi, i demana “respecte” per la seva iniciativa. Per una banda, nega que l'escola pia posi en risc la construcció d'un nou institut a Salt, i assegura que “no és cert” que el terreny on s'instal·larà sigui propietat de l'Ajuntament, sinó que és d'Ensenyament i que “no tenen previst fer-hi cap escola en els propers dos anys”.

Fàbregas assegura que un cop hagi passat aquest període, l'escola pia haurà de marxar a un altre terreny. Pel que fa a les acusacions de guetització, Fàbregas diu que de les deu inscripcions que hi ha a la nova escola, vuit són de fills d'immigrants, que permetrà eliminar el bony que hi havia a l'escola d'El Veïnat, i rebaixar la ràtio d'alumnes de P3. Per acabar, diu que entén “la inquietud” d'alguns pares, però recorda que “qui dirigeix és el departament”.

Per la seva banda, una desena de representants de les AMPA de Salt van entrar ahir el manifest al registre de l'Ajuntament. A més, van entregar-ne una còpia a tots els grups municipals que tenen representació en el ple.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.