Educació

UNIVERSITAT

El 65% dels alumnes de la UdG més grans de 50 anys són dones

Un any més i des del 2005, la Universitat de Girona (UdG) manté el programa per a alumnes més grans de 50 anys, que en l'edició actual té 116 alumnes, 31 dels quals de nou accés –la majoria tenen entre 60 i 70 anys–. Dels inscrits, el 65% són dones i provenen dels sectors de l'administració i la banca, seguides de professionals de l'educació i l'empresa, i del món de la sanitat i la farmàcia.

El programa per a la gent gran triplica el nombre d'inscrits de la primera edició (31), el curs 2005-2006. El director del programa, Josep Torrellas, assegura que la iniciativa “proporciona un espai per al coneixement, la reflexió i el diàleg intergeneracional que, a diferència dels estudis reglats, no du cap a la professionalització”.

En l'acte d'ahir a la Facultat de Lletres, hi van ser presents, entre altres, el vicerector de Relacions Institucionals, Joaquim M. Puigvert, i el director del Parc Científic i Tecnològic, Pere Condom.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.