Educació

ensenyament

L'AMPA de Vidreres reclama millores urgents a l'escola

L'associació de mares i pares (AMPA) de l'escola Sant Iscle de Vidreres reclama a Ensenyament que faci una actuació d'urgència per corregir les nombroses deficiències que té l'edifici escolar. Malgrat que fa temps que està previst fer una escola nova, la situació econòmica no fa preveure que es faci en un futur proper, i l'AMPA considera prioritari fer obres per garantir la seguretat dels usuaris de l'escola.

Un informe arquitectònic encarregat per la mateixa AMPA ha detectat presència d'aluminosi al sostre, i alerta del perill que suposen les nombroses esquerdes del centre, sobretot les de la façana, que poden fer caure parts d'obra al pati. La zona més degradada de l'edifici són, però, els antics habitatges dels mestres. Aquí, les esquerdes i humitats són visibles arreu. Tot i que se n'ha barrat l'accés, l'AMPA reclama que es tapiï. “Cal fer una actuació a llarg termini que costaria 400.000 euros, però Ensenyament diu que no hi ha diners”, lamenta el portaveu de l'AMPA, Xevi Casals. L'informe arquitectònic detecta també esquerdes als sostres de la primera i la segona planta. “Ens trobem amb esquerdes per tot arreu, i encara que algunes es van tapar ara fa cinc anys amb morter i una capa de pintura, han tornat a aparèixer”, lamenta el representant de l'AMPA. L'estudi conclou que hi ha presència d'aluminosi al sostre de l'edifici, tant a la zona d'aules com a la dels banys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.