Educació

La Universitat de València crea “Nau XXI” un espai de debat presencial i en línia

Aquesta iniciativa arranca amb un informe sobre el futur d ela joventut

La Universitat de València engega un nou espai d'anàlisi, reflexió i debat. Es tracta de “Nau XXI” (http://nauxxi.uv.es), una plataforma per contribuir tant al debat social com a l'intel·lectual i proporcionar idees innovadores respecte als problemes actuals.

Nau XXI comença amb un informe sobre el futur de la joventut, que ja es pot consultar a la direcció de la plataforma (http://nauxxi.uv.es) i ha estat elaborat per un grup interdisciplinari de docents de la Universitat de València.

Per presentar aquest informe i el projecte, s'ha preparat el debat “El futur de la joventut, en un context de canvi i crisi”, en el marc de Claustre Obert, l'espai de debat de la Universitat de València, que tindrà lloc el pròxim dimarts, dia 12 de febrer, a les 18.30 hores, al Centre Cultural la Nau de la Universitat de València, que estarà presentat i moderat pel rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo i que comptarà amb les intervencions del conseller d'Economia, Indústria, Turisme i Ocupació, Máximo Buch; el regidor de Joventut de l'Ajuntament de València, Cristóbal Grau, i els autors de l'informe.

El primer informe “Nau XXI” ‘El futur de la joventut. Una reflexió en un context de canvi i crisi' ha estat elaborat pel professor, vicedegà de la Facultat d'Economia i investigador de l'IVIE (Institut Valencià d'Investigacions Econòmiques) José Manuel Pastor; el catedràtic de Psicologia i director de l'OPAL (Observatori d'Inserció Professional i Assessorament Laboral) Vicente González-Romá i José Beltrán, director del Consell de Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València.

“Nau XXI” pretén identificar les preocupacions que afecten la societat en tots els àmbits possibles, fer un diagnòstic acadèmic de la qüestió, proposar-los al debat i enriquir-los amb les aportacions de la ciutadania. Es tracta de reformular el concepte d'extensió universitària nascut fa més d'un segle per democratitzar el coneixement mitjançant aquest think tank universitari.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.