Educació

UDG

L'AQU veu bé que docents poc actius deixin la universitat

El director de l'Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU), Josep Anton Ferré, va dir ahir a la facultat d'Educació i Psicologia de la Universitat de Girona (UdG) que és partidari que els centres públics del país tinguin facilitats per prescindir de professors poc actius en recerca i docència.

Ferré va participar en el primer dels tres debats que han organitzat diferents entitats al voltant dels reptes actuals de la universitat, i més concretament de la UdG. Després d'una intervenció del públic, Ferré, catedràtic de mecànica de fluids i antic vicerector de la Universitat Rovira i Virgili (URV), va ser clar: “És molt fàcil entrar a la universitat, però no tant obrir la porta a aquelles persones que no són tan útils i que siguin substituïdes per d'altres de més útils.” En el debat també va intervenir el professor de la UAB Ermengol Gassiot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.