Educació

blanes

El port i la llotja promouen visites per a escolars

El port i la llotja de Blanes, situada a la mateixa instal·lació portuària, van començar la setmana passada a oferir visites a escolars, en col·laboració amb la Confraria de Pescadors. És una novetat d'aquest curs 2012/2013 i s'allargarà fins al maig. En aquestes setmanes passaran pel port gairebé 900 alumnes de centres de primària de Blanes.

Quan arriben a la zona portuària, els escolars són rebuts a la llotja perquè puguin assistir a la primera subhasta del dia amb la pesca que s'ha fet al matí. Després, van al dic on hi ha les embarcacions. Allà se'ls ensenya els tipus de barques i d'arts que es fan a Blanes. La visita a l'exterior de la confraria es completa a la nova zona del port que s'ha guanyat al mar després de les obres d'ampliació dutes a terme l'any passat. Els pescadors els ensenyen quins tipus de xarxes i nusos hi ha, quins són els que més s'utilitzen. Per acabar la visita a la zona portuària, els alumnes aprenen a fer nusos mariners.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.