Educació

educació

Blanes reivindica les escoles bressol

Els centres públics faran un acte per evitar perdre alumnes pels preus

L'Ajuntament de Blanes organitza demà una jornada de sensibilització per promoure les escoles bressol municipals. En aquests centres hi va haver l'any passat un descens important en el nombre de matriculacions a causa del gran augment dels preus. Es van haver de tancar sis de les setze línies per manca de demanda, tot i que fins aleshores sempre hi havia hagut llista d'espera. El detonant va ser que es va doblar el preu de la matrícula, que va pujar de cop dels 101 euros mensuals als 195.

Per mirar de redreçar la situació s'han organitzat aquestes jornades –tot i que l'Ajuntament no ha reconegut que aquest en sigui el motiu–, que complementaran les jornades de portes obertes que es fan cada any. La jornada de sensibilització es farà demà, de les deu del matí a les dues del migdia, davant del Banc dels Músics, en el passeig de Mar. Es donarà a conèixer la tasca educativa que duen a terme les tres llars d'infants municipals de Blanes.

Les jornades de portes obertes es faran al llarg de la setmana vinent, del 16 al 20 d'abril. El procés de preinscripció es farà del 6 al 17 de maig a la Casa de la Cultura. Demà i la setmana vinent, els pares podran trobar informació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.