Educació

ENSENYAMENT

Els sindicats gironins demanen la dimissió d'Irene Rigau

La junta del personal docent no universitari de les comarques gironines (USTEC–SPS, CCOO, FETE – UGT I ASPEPC) va demanar ahir la dimissió de la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, per la seva actitud totalitària i antidemocràtica perquè, diuen, els priva de la llibertat d'expressió i dóna peu a “una situació que no havia passat mai a Catalunya”.

Aquesta petició la van fer ahir durant una a roda de premsa en què els representants sindicals van presentar la campanya de mobilitzacions previstes entre el 22 i el 28 d'abril, en què es preveu fer assemblees al centres, apostar per un Sant Jordi reivindicatiu, fet tancades en els centres educatius i participar a la gran manifestació unitària del 28 d'abril, a Barcelona.

La junta va mostrar-se en contra del desmantellament de l'educació pública fomentat per la retallades i de la LOMCE i la llei d'educació de Catalunya, pel seu desplegament via decret.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.