Educació

Tancada generalitzada als centres docents del País Valencià

El sector del professorat, l'alumnat i les associacions de pares i mares han donat suport a aquesta mobilització general

El 25 d'abril hi havia convocada una mobilització estatal per l'escola pública i és per això que, d'aquesta manera, marees de tot l'estat havien convocat a realitzar tancades i assemblees eixe dia en els centres educatius per a debatre i construir arguments contra la LOMQE.

El Sindicat de Treballadors i Treballadores de l'Ensenyament del País Valencià s'ha sumat a la protesta i convocava a la comunitat educativa, professorat, pares i mares i estudiants, també per a reivindicar el professorat interí valencià, que ha patit l'agressió de l'acord, la retallada en les plantilles i en els drets laborals.

Tot i no haver xifres exactes a l'hora de redactar aquesta notícia, es coneix que un nombre significatiu d'escoles i instituts públics, han secundat aquesta convocatòria contra el que consideren un tracte vexatori i indignant per part de l'Administració educativa autonòmica dirigida per la consellera Mª José català i l'estatal, comandadad pel ministre Wert.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.