Educació

PALAFRUGELL

La Universitat Lliure de l'Empordà naixerà el juny

La universitat d'estiu de la Universitat Lliure de l'Empordà començarà la seva activitat aquest pròxim mes de juny amb la programació de set cursos: L'obra de Verdi; Comunicació política; Conflictivitat tributària, frau, planificació fiscal i incertesa; Drets humans, ciutadania europea i immigració; Gestió alternativa de conflictes: una visió educativa i intercultural; Excel per a la gestió econòmica i financera de l'empresa, i Maçoneria, dimensió social, vigència i significat.

L'activitat acadèmica es desenvoluparà en el Centre Municipal d'Educació de Palafrugell i anirà a càrrec d'acadèmics de les universitats de Girona, Lleida i Barcelona i de la Rovira i Virgili. Dels set cursos programats, tres es faran el juny, un el juliol i tres el setembre. La Universitat Lliure de l'Empordà es marca l'objectiu de convertir-se en un “referent per a l'extensió cultural, mitjançant la convocatòria anual de cursos d'estiu i activitats culturals” i la voluntat “d'educar al ciutadà d'una manera racionalista, secular i no coercitiva, en un sentit ampli.” Completaran la seva activitat acadèmica a l'hivern. Organitzen la universitat d'estiu el Cercle Pedra Tallada, la Fundació Ferrer i Guàrdia i l'Ajuntament de Palafrugell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.