Educació

EDUCACIÓ

Fil directe entre les AMPA i Ensenyament

El director dels serveis territorials d'Ensenyament, Albert Bayot, va participar ahir en la reunió amb les AMPA del Gironès convocada per la Fapac Girona, en la que ja és la segona trobada.

El president de la Fapac a Girona, Jaume Soler, va explicar que Bayot ha estat convidat a participar d'aquestes trobades per crear ponts de comunicació i complicitats. L'embrió va ser una trobada, ara fa sis mesos, en què el director dels serveis territorials d'Ensenyament els va informar la federació que s'estava treballant en un pla estratègic que té per objectiu millorar la gestió, tant en l'àmbit intern com en l'extern. Arran d'aquesta informació, la Fapac va convidar Bayot a participar en les reunions comarcals de les AMPA. Segons Soler, la seva participació serviria perquè aquestes associacions poguessin formular preguntes i suggeriments de manera directa. Aquesta complicitat també permetria incidir amb les aportacions de les AMPA en el pla estratègic que s'està elaborant. La primera trobada va tenir lloc la setmana passada a Olot i el compromís del departament és participar en la resta que s'han previst.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.