Educació

educació

Èxit dels programes pedagògics de la Diputació

Els programes pedagògics i divulgatius de la Diputació de Girona han assolit aquest curs la participació de 53.743 alumnes de 439 escoles de les comarques gironines que han assistit a 1.222 activitats pedagògiques en matèria de patrimoni cultural i d'educació ambiental. Els cursos tenen com a finalitat materialitzar l'aproximació dels escolars al patrimoni cultural i natural de les terres de Girona. Les activitats pedagògiques estan repartides arreu del territori gironí, i les organitzen entitats especialitzades en aquest tipus de serveis.

La Diputació de Girona, per mitjà de l'Àrea de Cooperació Local, Cultural i d'Acció Social i del Departament de Medi Ambient, hi dedica una inversió econòmica anual i s'encarrega de gestionar i coordinar les activitats amb els grups d'escolars. En l'àmbit pressupostari, el desenvolupament dels programes pedagògics i divulgatius ha representat aquest any una inversió anual de 152.234 euros. Comparteixen la despesa el Departament de Medi Ambient, amb un finançament de 80.734 euros, i l'Àrea de Cooperació Local, Cultural i d'Acció Social, amb 71.500 euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.