Educació

educació

Posen a licitació l'obra del CEIP blanenc de Sa Forcanera

El pressupost serà de 5,6 milions d'euros

Els treballs, que duraran un any, podrien començar a la tardor

La Generalitat va publicar abans-d'ahir el concurs per posar a licitació les obres de l'escola Sa Forcanera, de Blanes, que en aquests moments fa les classes en mòduls prefabricats. Segons les bases del concurs, el projecte té un pressupost de 4,66 milions, que un cop afegit l'IVA arriba als 5,63 milions. El dia 8 d'octubre se sabrà l'empresa guanyadora. Els treballs de construcció està previst que durin dotze mesos.

El projecte l'ha redactat l'equip d'arquitectes format per Josep Maria Gutiérrez, Olga Gutiérrez i Daniel Gutiérrez. El nou edifici de l'escola Sa Forcanera es construirà en un solar cedit per l'Ajuntament que forma part d'uns terrenys situats al pla parcial Costa Brava. El projecte de nova planta estarà situat en una parcel·la a la qual s'accedeix per l'avinguda de la Pau i el futur vial de l'avinguda del Parlament de Catalunya encara per urbanitzar. La nova escola de dues línies ocuparà una superfície de 3.639 metres quadrats.

Una llarga reivindicació

L'alcalde, Josep Marigó, es va felicitar per l'anunci: “És una molt bona notícia per a Blanes i per a la comunitat educativa de l'escola Sa Forcanera que s'hagin tret a licitació les obres d'aquest centre llargament esperades.” I hi va afegir: “S'estan complint els terminis que la Generalitat ens havia avançat que hi hauria perquè les modificacions al projecte original es tiressin endavant.”

La comunitat educativa ha reivindicat reiteradament la construcció de l'escola per deixar de fer classe als mòduls prefabricats de la plaça Onze de Setembre. Fins i tot van fer actes de protesta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.