Educació

educació

Els pares ajuden a posar a punt una escola a Girona

Els operaris van arribar fa poc al Bosc de la Pabordia i treballen a tot drap

L'escola pública El Bosc de la Pabordia de Girona podrà obrir puntualment les portes als escolars malgrat l'endarreriment dels treballs d'adequació del centre, que aquest curs guanya espai amb els mòduls prefabricats que deixa l'escola Pericot. I podrà fer-ho gràcies a l'ajuda desinteressada que ha ofert l'associació de mares i pares d'alumnes (AMPA) del centre, els quals, a partir de la setmana vinent i abans del dia 12, aniran a l'escola a col·locar material i mobiliari.

“D'obrir, obrirem, perquè els pares s'ho mereixen. I començarem gràcies a la col·laboració dels pares i també, i sobretot, la dels mestres”, va dir la directora del Bosc de la Pabordia, Anna Nadal. Els operaris encarregats d'adequar les instal·lacions educatives van arribar a finals d'agost i tenen previst tenir-ho tot enllestit el mateix dia 12, cosa que suposa treballar amb un calendari molt ajustat. La direcció del centre encara negociava ahir amb l'Ajuntament de Girona si es podien encarregar del trasllat, i per divendres han convocat una reunió amb els pares per informar-los de la situació.

D'altra banda, l'escola La Bòbila de les Preses podrà començar el curs amb tota normalitat, segons va comunicar el director dels serveis territorials d'Ensenyament a Girona, Albert Bayot, a la comunitat educativa del centre i a l'Ajuntament. L'AMPA havia convocat una assemblea extraordinària perquè es temia que l'escola no es pogués ocupar totalment, com va passar el curs passat, en què alguns espais, com per exemple el gimnàs o la sala de professors, no es van poder utilitzar. Els pares es van queixar i van fer mobilitzacions de protesta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.