Educació

El curs escolar començarà amb mobilitzacions

La Plataforma en defensa de l'Ensenyament Públic convoca abraçades i lectura de manifest el pròxims 9 i 16 de setembre

La Plataforma en defensa de l'Ensenyament Públic inicia el curs escolar amb mobilitzacions, ja que considera que les accions dutes a terme aquest darrer curs en contra de les retallades en l'educació pública i contra la LOMQUE han tingut efecte en la comunitat escolar. “Les constants retallades a l'escola pública valenciana per culpa de la política educativa estatal i autonòmica, amb l'única pretensió de desmantellar-la i privatitzar-la i la futura aplicació de la nova llei d'educació, LOMQUE, ens mouen a començar de nou el curs defensant l'escola pública com a garantia d'igualtat d'oportunitats”, ha expressat Encarna Martí, presidenta de Fapa València.

La portaveu de la plataforma, però, també ha volgut llançar un missatge positiu per als pròxims dies. “El sobreesforç i el bon treball que les comunitats educatives desenvolupen als centres públics ha demostrat que amb lluita s'aconsegueixen els objectius d'integració social, qualitat i compensació educativa que garanteixen l'accés de la ciutadania al dret a l'educació”, ha subratllat.

Per tot això i coincidint amb l'inici de curs de primària el 9 de setembre i de secundària el 16 de setembre la plataforma ha convocat abraçades a tots els centres públics i lectures de manifest.

Paral·lelament es durà a terme una recollida de signatures contra la LOMQUE per una banda en claustres, consells escolars, etc. i per altra a tota la ciutadania en general.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.