Educació

ensenyament

L'IES Rocagrossa de Lloret estrena unitat de suport a l'educació especial

Un total de 4.900 alumnes han tornat a les aules de les escoles i instituts de la població aquest curs

Hi ha 5.878 nens d'entre tres i setze anys

L'Institut Rocagrossa de Lloret de Mar ha començat aquest curs escolar amb la inauguració d'una unitat de suport a l'educació especial per a secundària. Aquest recurs organitzatiu d'atenció a alumnes amb necessitats educatives especials susceptibles de ser escolaritzats en centres específics té la finalitat d'afavorir la seva participació en l'entorn ordinari.

Des de la setmana passada un total de 4.900 alumnes han tornat a les aules de les escoles i instituts de Lloret. Concretament, s'han matriculat 2.970 nens i nenes a les escoles de segon cicle d'educació infantil i primària (de P3 a sisè de primària) i 1.250 a secundària (ESO). Pel que fa a la matrícula viva, és a dir alumnes que s'han matriculat d'un centre a un altre, hi ha 85 inscripcions.

Lloret disposa de dues llars d'infants públiques (llar d'infants Lola Anglada i llar d'infants Els Pops), cinc llars d'infants privades (llar d'infants Els Vailets, Marinada, Lluna de Marinada i Mamma Mia i L'Estel), quatre escoles públiques (escola Àngels Alemany, Pere Torrent, Pompeu Fabra i Esteve Carles), dos instituts públics (Coll i Rodés, i Rocagrossa), un institut escola públic, una escola concertada (Immaculada Concepció) i una unitat d'escolarització compartida (UEC) amb dotze alumnes. Amb 40.669 empadronats el 2 de setembre, a Lloret hi ha 5.878 nens en la franja d'edat de tres a setze anys.

LA XIFRA

1.250
nois i noies
s'han matriculat aquest any als centres de secundària de Lloret de Mar.

LA FRASE

Aquest nou servei és una aposta més per una educació inclusiva i de qualitat
Ignasi Riera
Regidor d'ensenyament de Lloret de mar

Més serveis a la comarca de la Selva

La Fundació FASI, que gestiona el programa La meva família m'acull a la Selva, ampliarà l'horari d'atenció i l'equip de tècnics. Des d'aquest mes l'equip de seguiment d'aquest programa consta de dos professionals a temps complet, una pedagoga i una diplomada en treball social. També tindrà, en moments puntuals, el suport d'una psicòloga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.