Educació

S'exigeix a Conselleria d'Educació més places per a l'Escola d'Idiomes d'Elx

Més de 4.000 persones han restat fora del centre i no podran cursar idiomes

La diputada de Compromís Mireia Mollà ha assegurat que des del grup parlamentari registraran de nou una iniciativa per demandar que la Conselleria d'Educació habilite més places a l'Escola d'Idiomes d'Elx, ja que enguany, més de la meitat dels sol·licitants han tornat a quedar-se sense possibilitat d'estudiar idiomes.

Mollà, que és també portaveu de Compromís per Elx, ha assenyalat que “en concret, s'han presentat 13.786 sol·licituds corresponents a unes 7.000 persones, però l'Escola d'Idiomes només oferia unes 3.000 places lliures, una xifra clarament insuficient”.

En aquest sentit, la diputada ha recordat que des del grup parlamentari Compromís ja havien realitzat esta petició en diferents ocasions, però des de Conselleria s'apuntava que les places que hi havien eren les suficients per cobrir les necessitats de l'Escola d'Idiomes, unes declaracions considerades insultants per a les més de 4.000 persones que no han pogut accedir als estudis sol·licitats.

De fet en la Proposició No de Llei del passat mes de juliol, en què demanaven augmentar el nombre de places de manera substancial, el grup parlamentari popular va votar en contra i el mateix equip de govern va rebutjar la petició, però des de Compromís seguiran reclamant una mesura que els sembla bàsica per garantir un ensenyament públic d'idiomes als ciutadans i ciutadanes que ho demanden.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.