Educació

Educació

Les AMPA mostren el seu rebuig a la LOMQE

Una vintena d'associacions de pares i mares de la demarcació participen en l'assemblea territorial

Les AMPA de les comarques gironines van mostrar ahir el seu rebuig a la llei orgànica de millora de la qualitat educativa (LOMQE) del ministre Wert i van decidir que cal coordinar-se per fer arribar a les famílies les repercussions d'aquesta llei. “Entenem que és una llei que comporta un endarreriment de 50 anys i que en lloc de ser una llei que millora el sistema educatiu fa tot el contrari”, va explicar el president sortint de la Fapac Girona, Jaume Soler. Segons el fins ahir president de la Fapac a Girona, pel que fa a la nova llei, “no només discrimina sinó que hi ha un problema lingüístic” i per això, va fer una crida “activar tots els mecanismes possibles perquè la llei no funcioni”. Soler va reclamar una llei consensuada i va criticar que el sistema educatiu “sigui un lloc de lluita dels poders polítics”.

En l'assemblea territorial a la demarcació hi van assistir una vintena de representants de les associacions de pares i mares de Girona i també es va destacar la situació dels menjadors escolars. “Caldria que la Generalitat tingués una directiva molt clara en el tema dels menjadors i que garantís el servei, així com la qüestió de beques i ajudes”, va afirmar Soler, que hi va afegir que a la Fapac intentaran vehicular la situació i trobar els mecanismes per, com a mínim, garantir els àpats.

Ahir també es van renovar els òrgans de govern de la Junta Territorial de la Fapac a Girona, de manera que Rafael Sànchez va ser escollit president, successor de Jaume Soler.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia