Educació

La Universitat d'Alacant acollirà l'acte d'inauguració del 20é aniversari de la Xarxa Vives

El reconeixement als antics representants de la Xarxa, l'exposició “Imatges Vives” i un espectacle a càrrec de Xavi Castillo marcaran la celebració

Està prevista l'assistència, el pròxim 24 de gener, de l'exrector Carles Solà

La Xarxa Vives d'universitats arriba als vint anys de vida amb una llarga trajectòria en la qual, a més de cohesionar l'espai d'ensenyament superior de l'àmbit lingüístic català, ha demostrat una gran capacitat de projecció internacional de les universitats que en formen part. La implicació en el treball de la institució de totes i cada una de les 21 universitats, de quatre estats diferents és un dels principals valors d'una plataforma estratègica amb nombrosos objectius assolits i amb molta faena per fer encara.

El 24 de gener marcarà l'inici de commemoració de l'efemèride amb un acte que acollirà la Universitat d'Alacant, el rector de la qual, Manuel Palomar, és en l'actualitat el president de la Xarxa. A més de la intervenció de Palomar, està previst el parlament de Carles Solà, expresident de la Xarxa i exrector de la Universitat de Barcelona. També es retrà un homenatge als diferents representants que ha tingut la Xarxa al llarg dels seus 20 anys de vida i finalitzarà amb un espectacle de l'actor alcoià, Xavi Castillo, de la companyia Pot de Plom.

Els actes de celebració s'allargaran durant tot l'any i seguiran la inauguració de l'exposició “Imatges Vives”, mostra comissariada per Lourdes Cirlot, vicerectora de Relacions Internacionals i Cultura de la Universitat de Barcelona, i que aplega una representació del patrimoni artístic, científic, documental de les universitats de la Xarxa, en 5 àmbits expositius: arts plàstiques (pintura, escultura, dibuix, obra gràfica); documents i llibres; objectes; campus virtual, videocreacions i projeccions videogràfiques i, finalment, Espai Gaudí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia