Educació

educació

Els pares d'El Gegant del Rec de Salt es fan ells les millores a l'escola

Els pares de l'escola El Gegant del Rec de Salt van dedicar el diumenge passat a fer millores al pati del centre. En concret, van muntar una estructura perquè els nens disposin d'ombra a l'estiu, van penjar uns pneumàtics que faran de jardineres, i en van enterrar uns altres per separar zones de joc. Segons l'AMPA, han decidit fer-se ells mateixos els treballs perquè el consistori s'hi havia negat. Ho desmenteix el regidor d'Ensenyament, Robert Fàbregas, que assegura que el conserge va fer una part dels treballs on els ho havien demanat i, un cop fets, els van dir que volien els forats en un altre lloc.

Els pares recorden també que fa mesos que tiren endavant el projecte d'autoconstrucció del nou edifici de l'escola, amb la Generalitat, l'Ajuntament i la Universitat de Girona. Segons Fàbregas, en aquest moment el conveni està redactat i l'estan revisant els serveis jurídics de la Generalitat. Espera que es desencalli en breu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia