Educació

educació

Guardonen els projectes innovadors de dos instituts

Un centre de Roses i un altre de Lloret de Mar, premis Mobile Learning Awards

L'institut Illa de Rodes de Roses i l'institut Ramon Coll i Rodés de Lloret de Mar han estat guardonats amb els premis Mobile Learning Awards 2014. Aquests premis s'emmarquen en el projecte M-Schools i tenen com a objectiu distingir alumnes, professors i centres educatius per la seva tasca innovadora en la creació i l'ús de solucions mòbils.

En el cas de Roses, l'institut ha estat guardonat pel projecte Argonauta, un viatge d'aventures en què els estudiants de batxillerat descobreixen la relació entre el màrqueting i els referents clàssics a través de la realitat augmentada. L'institut de Roses ha obtingut el segon premi en la categoria d'experiències educatives amb dispositius mòbils.

Un curtmetratge d'animació elaborat per alumnes de batxillerat de l'institut Ramon Coll i Rodés de Lloret de Mar sobre la integració digital en l'escola del futur ha obtingut el primer premi en la categoria de micronarracions audiovisuals. El jurat va destacar la qualitat i la quantitat dels treballs que es van presentar en aquesta edició dels premis: més de 250, el doble que l'any passat.

M-Schools és un programa educatiu pioner pensat perquè els estudiants de secundària de Catalunya treballin amb tecnologia mòbil a les aules.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia