Educació

Educació

El Montessori celebra els 100 anys a l'Estat

El centre de Girona és el més gran d'Europa i s'hi fan xerrades avui i demà

Les escoles Montessori celebraran avui i demà a Girona el centenari del primer centre que aquesta metodologia educativa va tenir a l'Estat, el curs 1913/1914, a Barcelona. El centre Montessori-Palau de Girona és el més gran d'Europa d'aquest corrent pedagògic, amb uns 1.050 alumnes, i la capital gironina és el marc dels actes de celebració.

L'acte inaugural de celebració del centenari es farà avui a dos quarts de sis de la tarda a la Sala Simfònica del Palau de Congressos de Girona, amb la conferència Montessori ahir: la història de la pedagogia Montessori a Espanya, a càrrec de Joan Soler, professor de pedagogia de la Universitat de Vic. També hi intervindrà Julia Volkman, investigadora i professora de la Universitat de Harvard, que parlarà sobre la relació entre el Montessori i la neurociència. Demà està previst que una sèrie d'especialistes parlin de les diverses pràctiques en l'educació del Montessori en les diferents etapes educatives. L'escola Montessori-Palau de Girona es va crear el 1967 i arreu del món es calcula que hi ha uns 130.000 centres que segueixen la filosofia de Montessori.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia