Educació

Centenars de persones es manifesten contra la LOMQE i els retalls en educació

Manifestació convocada per la Plataforma per l'ensenyament públic pel manteniment de línies i unitats, contra el tancament d'escoles, pel valencià, per l'escola pública, contra la LOMQE i contra l'acord de professorat interí

  • Capçalera de la manifestació del 10 de maig de 2014. ESCORCOLL.
  • VÍDEO: Arrancada de la Manifestació contra la LOMQE i els retalls.

Per enèsima vegada, els carrers de València, Alacant i Castelló, han estat testimoni de la protesta del sector de l'ensenyament del País Valencià.

Una i mil vegades, des de tots els vessants d'aquest sector, s'ha dit prou contra la política de retallls que aplica la consellera Maria José Català a instància del president Fabra i del ministre Wert, capficat com està en posar en marxa una nova llei que no porta enlloc.

En aquesta ocasió, uns quants centenars d epersones han acudit a les manifestacions convocades per la Plataforma per l'ensenyament públic, a fi de marcar posició pel manteniment de línies i unitats, contra el tancament d'escoles, pel valencià, per l'escola pública, contra la LOMQE i contra l'acord de professorat interí.

Ensenyants, pares, mares i alumnat, són testimoni d ela desfeta que s'hi avoca sobre el País Valencià i mantenen aquesta lluita continua i continuada..

Els drets democràtics es retallen sense pudor: la llei mordassa, els atacs a la llibertat d'expressió, la supressió d ela justícia gratuïta, el menyspreu institucional a la iniciativa popular promoguda per la PAH i els sempiterns retalls en el món de l'educació, han estat presents en aquesta enèsima manifestació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia