Educació

Un total de 2.782 estudiants inicien demà la selectivitat

A les PAU d'aquest juny s'han matriculat 141 joves més que l'any passat

S'han habilitat dotze tribunals

Un total de 2.782 alumnes de les comarques gironines s'han matriculat a les proves d'accés a la universitat (PAU) d'aquest juny. El nombre d'estudiants que a partir de demà i fins divendres faran les temudes proves s'ha incrementat en 141 respecte de la convocatòria del juny passat, a les quals es van presentar 2.641 joves. La major part dels alumnes–un total de 2.102– s'examinaran en centres de la Universitat de Girona (UdG). En concret, hi haurà tribunals a les facultats de Ciències Econòmiques i Empresarials, Dret i Ciències, a l'edifici de l'aulari comú, a l'Escola Politècnica Superior i a les facultats d'Educació i Psicologia i de Lletres. Set-cents estudiants més faran les proves a Figueres, distribuïts en dos centres: l'Alexandre Deulofeu i el Cendrassos. I 270 joves més s'examinaran a l'institut Bosc de la Coma d'Olot. Deu estudiants gironins més es desplaçaran fins a un tribunal específic de Barcelona a fer les proves. D'entre els alumnes, n'hi ha disset que provenen de l'Institut Obert de Catalunya (IOC) i quinze que han cursat el Batxibac (la doble titulació batxillerat-baccalauréat).

Les PAU començaran demà a les nou en punt del matí amb els exàmens, comuns per a tots, de llengua i literatura, castellana i catalana, respectivament. Les proves d'història o història de la filosofia i de llengua estrangera, que també corresponen a la fase general, tindran lloc dijous. Els exàmens de les matèries de modalitats i les optatives estan repartits entre les tres jornades.

El 27 de juny els examinands podran consultar les notes per internet i tres dies més tard es lliuraran als centres les actes i la documentació. El termini per presentar les sol·licituds de doble correcció i reclamació s'obrirà l'1 de juliol i es tancarà el 3.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia