Educació

Prop de 3.700 firmes en contra de la llei Wert

L'Empordà es Mou, una plataforma formada per pares, alumnes, professors i altres agents educatius del Baix Empordà, va lliurar ahir als serveis territorials del Departament d'Ensenyament a Girona 3.632 signatures en contra de la Lomqe i també en contra de les retallades en ensenyament. Representants de la plataforma es van reunir amb el director dels serveis territorials a la demarcació, Albert Bayot, per entregar-li les signatures, un recull de totes les accions que s'han dut a terme durant aquest curs i un manifest. En la reunió van demanar-li que el govern de la Generalitat rebutgi la implantació d'aquesta nova llei i adopti el compromís d'aturar les retallades i promoure noves polítiques d'ensenyament.

Aquest moviment té com a objectiu lluitar contra les polítiques educatives que atemptin contra la qualitat de l'ensenyament. Des dels seus inicis la plataforma L'Empordà es Mou ha organitzat xerrades informatives, marxes populars i recollida de signatures, així com la declaració dels dimecres grocs amb la samarreta reivindicativa.

Les pròximes accions previstes per l'assemblea són agregar-se a la Xarxa d'Escoles Insubmises, aprovar la declaració contra la llei Wert des dels consells escolars de centre i convidar els diferents municipis de la comarca del Baix Empordà a declarar-se “vila groga”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia