Educació

Medalla de turisme a la doctora Maria Abellanet

L'acadèmica gironina Maria Abellanet i Meya ha estat guardonada amb la medalla del turisme de Catalunya per les aportacions de la seva tesi doctoral La Diplomatura Universitària de Turisme. La implantació a les universitats catalanes: 1997-2008, dirigida pel doctor Jesús Maria Prujà i Noè i defensada el 10 d'abril del 2014 a la Facultat de Ciències Socials del Departament de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat Abat Oliba CEU, treball que va obtenir la màxima qualificació: excel·lent cum laude. La tesi contribueix a la millora del coneixement i a la recerca aplicada al sector turístic. La seva investigació, plantejada des d'una perspectiva tant acadèmica com de mercat, aporta coneixement al sector i és estratègica i útil per prendre decisions en l'àmbit de la formació turística al nostre país, tant en l'aspecte públic com en el privat.

L'obtenció del grau de doctora representa la culminació d'una llarga i fructífera trajectòria professional i empresarial al capdavant del Grup CETT, amb prop de trenta anys d'experiència, formació i participació activa en els fòrums de reflexió de la indústria turística. L'acte oficial de lliurament dels guardons del turisme de Catalunya 2014 tindrà lloc avui a la sala oval del Museu Nacional d'Art de Catalunya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia