Educació

Domòtica als instituts, des d'Arbúcies

L'empresa arbucienca Domoticus organitza un concurs per a estudiants

L'empresa arbucienca Domoticus organitza aquest curs el primer concurs per a centres de secundària de Catalunya. L'objectiu és que els joves puguin conèixer d'una manera propera, pràctica i realista la domòtica i establir el primer contacte amb el món empresarial i laboral, a més de conscienciar sobre l'eficiència energètica aplicada al seu centre.

Segons va explicar el director general de Domoticus, Jordi Auladell, en el concurs els alumnes hauran d'identificar problemes d'eficiència energètica del seu centre i plantejar possibles solucions. Aquestes solucions hauran de ser creatives, però viables tant econòmicament com en la implantació efectiva en el centre. El projecte guanyador veurà implantada la solució al seu centre de manera gratuïta, a càrrec de l'empresa. Domoticus coordinarà professors i alumnes per realitzar el disseny, la programació, la instal·lació i la posada en marxa. En el dia d'avui 82 centres han mostrat interès per participar-hi. Tots els centres que vulguin rebre més informació poden contactar amb Domoticus, al correu electrònic [email protected] o al telèfon 972 860 235.

Domoticus és especialista en domòtica i immòtica, va néixer el 2008 i té set treballadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia