Educació

La UdG es fixa en la responsabilitat social

La Càtedra en Responsabilitat Social Universitària celebrarà divendres vinent el seu primer acte públic amb la I Jornada de Responsabilitat Social. Aquesta jornada ha de servir de presentació pública a la societat gironina i, a la vegada, vol ser una eina més per estimular les empreses i entitats a adoptar la responsabilitat social, com un dels eixos del seu compromís amb la societat. En aquesta primera jornada participarà Federico Mayor Zaragoza, president de la Fundación Cultura de Paz i exdirector general de la Unesco, a més d'experts en responsabilitat social i empreses que presentaran les seves experiències.

La nova Càtedra de la Universitat de Girona (UdG), dirigida per la professora Maria Rosa Terradellas, vol promoure la investigació i la transferència de coneixement per donar resposta als reptes de la societat des de la responsabilitat social, econòmica i ambiental i en els àmbits de la responsabilitat personal, corporativa i universitària.

La creació de la nova càtedra ha rebut l'estímul de Càritas Girona, que ha detectat la necessitat de disposar d'una estructura universitària que desenvolupi estudis que estimulin la responsabilitat social corporativa de les empreses i entitats de l'entorn immediat i que pugin col·laborar en la seva xarxa d'Empreses amb Cor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia