Educació

La Fundació de la UdG fa un màster en seguretat i salut laboral

Ha de servir a alumnes que vulguin desenvolupar les funcions de nivell superior de prevenció de riscos laborals

La Fundació de la UdG, en el marc de la seva oferta de màsters, ha obert el període de matriculació del màster en gestió internacional de seguretat i salut laboral.

L'objectiu d'aquest màster és donar eines i competències per a la mobilitat geogràfica dels tècnics de seguretat i salut, en el marc de l'àmbit espanyol, europeu i internacional, amb la preparació per a la certificació Nebosh (national examination board in occupational safety and health). Aquestes eines han de servir per a aquells alumnes que vulguin desenvolupar les funcions de nivell superior de prevenció de riscos laborals i també una especialització i visió internacional. Precisament, la internacionalització demana que els serveis externs i interns –i també els professionals– s'adaptin a noves formes de gestionar i treballar en equips multidisciplinaris i internacionals.

Els alumnes que ja disposin de la formació que els habilita per desenvolupar les funcions de nivell superior podran convalidar els continguts que ja hagin cursat (30% dels crèdits), així com els estudiants amb titulació universitària de grau, llicenciatura o diplomatura.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia