Educació

Educació

Una mà de pintura cada 39 anys

L'ajuntament de Figueres pinta sis aules i diversos lavabos de l'escola Joaquim Cusí que no es pintaven des que es va inaugurar l'any 1975

L'ajuntament de Figueres acaba de pintar sis aules, diversos lavabos i la façana de l'escola Joaquim Cusí. Aquest repintat forma part de les feines de manteniment que el consistori fa a les deu escoles de la ciutat. Però el cas és que en aquest centre hi havia aules que feia trenta-nou anys que no es pintaven. De fet, des de l'any 1975, quan es va inaugurar.

La comunitat educativa de l'escola ho ha explicat així: “39 anys després de la inauguració del centre, finalment ha acabat el repintat de les aules que quedaven per pintar, ja que tot i que la majoria havien estat pintades recentment quedaven sis aules i diversos lavabos que no s'havien pintat des del 1975. Les tasques de manteniment continuen amb la remodelació de les façanes de l'escola.”

Però no es queden explicant els fets. La comunitat educativa del Joaquim Cusí ha enviat un comunicat molt diplomàtic en què agraeix les tasques de manteniment però en què també confia que no tornin a passar quaranta anys més fins que es torni a repintar l'escola. “La comunitat educativa està molt agraïda als treballadors de la brigada municipal per la dedicació mostrada i la normalitat amb la que s'han desenvolupat els treballs. Alhora esperem no haver d'esperar tants anys fins al proper repintat.” De passada, també reclamen al consistori figuerenc “que s'activi d'una vegada per totes el calendari del llibre de manteniment del centre redactat per l'Ajuntament el 2009.” No se'ls pot pas acusar de no tenir paciència, després d'esperar mitja vida per una mà de pintura.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia