Societat

Fira multisectorial del territori del Bisaura

Sant Quirze de Besora s'omplirà diumenge d'ambient amb la 17a edició de la Fira del Tast de Bisaura, un esdeveniment multisectorial que té la complicitat de tot el territori. Hi haurà parades d'artesania, alimentació, serveis, tallers, activitats familiars, botigues al carrer i les entitats, amb una mostra de les més representatives del Bisaura. També són molt populars les demostracions i el tast de cuina del territori, el vermut musical, el concurs de munyir vaques o el petit mercat de joguines de segona mà en què poden participar tots els nens i nenes que vulguin vendre o intercanviar articles.

Els més esportistes poden participar, també, en la Marxa Nòrdica, que sortirà diumenge al matí des de la plaça Bisaura –distància de 10,45 km–. Coincidint amb el Dia Mundial dels Ocells, dissabte durant tot el dia al castell de Montesquiu es faran activitats que hi estan relacionades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia