Microsoft s'instal·larà a Torrevella

La Generalitat Valenciana va informar ahir que el president Francisco Camps i el cofundador de Microsoft, Bill Gates, van acordar instal·lar un centre d'innovació en tecnologia sanitària a Torrevella, després d'una trobada a la seu de l'empresa a Kirkland, a l'estat de Washington.

En el projecte, per al qual la Generalitat aportarà 800.000 euros, també participaran Telefónica, com a soci tecnològic en el desenvolupament de les comunicacions, com la CAM (Caixa d'Estalvis del Mediterrani).

Segons Gates l'objectiu del centre serà la creació d'un pol d'atracció d'empreses innovadores en l'àmbit de la sanitat.

L'elecció de Torrevella es justifica pels alts nivells d'informatització de què disposa el seu hospital —de la mà de Microsoft— i per la seua proximitat als aeroports de l'Altet i de San Javier (Múrcia) i de les universitats d'Alacant i la Miguel Hernández (Elx).

Camps, per suposat, no va deixar passar l'oportunitat de vendre la decisió de Microsoft com un èxit polític personal: «És el reconeixement, l'aval, el segell de garantia de l'esforç i el treball que estem realitzant en matèria d'innovació sanitària».

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.