Festes populars i fires

LA BISBAL D'EMPORDÀ (Baix Empordà)

XV Fira de Circ al Carrer

Més espectacles que mai

La fira de Circ al Carrer de la Bisbal no para de créixer, en qualitat i en quantitat. En aquesta quinzena edició es podran veure en un únic cap de setmana 125 actuacions, entre les quals hi ha alguns dels espectacles més nous del món circense, sovint de companyies que difícilment actuen a Catalunya. Amb una oferta com aquesta, l'espectador ho tindrà difícil a l'hora de decidir-se, tot i que, per tal d'evitar la saturació dels espais, l'organització ha decidit repetir més els espectacles i celebrar més actuacions simultànies. En total hi haurà setze escenaris repartits per la ciutat, en els quals es representaran 48 espectacles diferents, gairebé tots gratuïts. Per als tres únics espectacles de pagament (3,5 euros) es recomana comprar entrades anticipadament al punt d'informació (teatre El Mundial) ja que l'aforament és limitat.

La fira s'inaugurarà divendres, 16 de juliol, amb el tradicional espectacle musical itinerant, que aquest any anirà a càrrec d'Always Drinking Marching Band. D'entre la resta de la programació destaquen els australians This Side Up, que faran l'espectacle de cloenda; els ucraïnesos Mirimichi; la reconeguda clown catalana Alba Sarraute; els performers bisbalencs Factoria dels Núvols i l'espectacle electroitinerant de Meneo, un artista que fa música amb una Gameboy.

Firabar

Des de fa vuit anys, paral·lelament a la fira de Circ se celebra el Firabar, que acull espectacles de petit format en bars i terrasses i també en quatre escenaris al carrer. El Firabar s'inaugurarà divendres a dos quarts de dues de la matinada al pati del Tràmit, amb l'espectacle Fantasie in Volo del Duo Acrobat (Itàlia).

Del 16 al 18 de juliol. Diversos escenaris repartits pel poble.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia