Societat

Steve Jobs, conseller delegat d'Apple, pateix una alteració hormonal

Societat

El cofundador i actual conseller delegat d'Apple, Steve Jobs, ha explicat que els metges creuen haver descobert que un desequilibri hormonal és la causa de la seva pèrdua de pes.

La salut de Jobs ha obert especulacions sobre el futur de l'empresa informàtica en l'inici de la seva fira anual MacWorld, on Jobs en serà el gran absent. Per tant, delegarà per primera vegada el seu discurs i serà substituït pel responsable de màrqueting de la companyia, Phillip Schiller.

Fira amb pocs al·licients
La falta del cap visible d'Apple i l'anunci fet per la direcció de l'empresa que deixarà de participar en les futures edicions de MacWorld per motius estratègics ha rebaixat l'interés que acostuma a generar la fira pel llançament de nous productes.

Entre la llista de novetats que podria portar Apple a MacWorld, segons s'ha especulat a la xarxa, hi hauria una important reducció del preu de l'iPhone, degut a la rebaixa de les despeses, i fins i tot el naixement de l'iPhone Nano, una nova versió més petita d'aquest dispositiu que està triomfant arreu del món.

MacWorld, que celebra el seu 25è aniversati, s'allargarà fins al 9 de gener.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.