Societat

Millet & Nart, l'estranya parella

Un dels dos moviments detectats al compte corrent de Millet a Suïssa va ser un ingrés de 31.900 euros en un altre compte que Javier Nart té al mateix banc

L'advocat sosté que no té cap relació amb l'expresident del Palau

Fèlix Millet i Javier Nart tenen una cosa en comú. Tots dos disposen d'un compte obert a la Societé Generale Private Bank, una entitat amb seu a Suïssa. Aquest fet va anar més enllà d'una intranscendent coincidència el 26 de setembre del 2008, quan el compte de l'advocat Nart va rebre un ingrés de 31.900 euros provinent del compte de Millet.

Aquest és un dels dos moviments bancaris de sortida de diners del compte 707,015 de Millet a la SG Private Bank del qual ha tingut notícia el jutjat d'instrucció número 30 de Barcelona que investiga l'espoli del Palau. La informació va arribar a la taula del jutge Solaz a principis d'estiu a través d'una comissió rogatòria amb el país helvètic. La notícia del traspàs financer entre l'expresident del Palau i Nart ha provocat la lògica sorpresa al jutjat que ara avalua la transcendència del fet i la necessitat d'investigar-lo, segons fonts judicials.

El fet ha suposat una novetat per al jutjat però també per al mateix Nart, segons va explicar ahir el lletrat a aquest diari. L'advocat afirma que no va tenir coneixement d'aquest ingrés al seu compte corrent fins que va arribar la informació al jutjat; és a dir, fins al cap de dos anys d'haver-se produït.

Nart afirma, amb la vehemència amb què acostuma a expressar-se, que ni coneix Millet ni mai hi ha tingut cap tracte. El seu compte, que comparteix amb la dona i dos fills i en què hi ha vinculades quatre societats, el va obrir arran d'una herència i “està absolutament legalitzat davant les autoritats fiscals”. L'advocat afirma que és un compte amb el qual mai ha operat i del qual rarament obté informació dels moviments.

Ara sí, forçat per la notícia judicial, el lletrat disposa d'una certificació del banc en què es reconeix que l'ingrés al seu compte va ser un error i que no hi ha cap ordre de Millet en aquest sentit. “Sóc del tot aliè a aquesta història”, conclou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.