Societat

Detinguts els responsables d'una associació en defensa del cànnabis per tràfic de drogues

L'Associació Barcelonina Cannàbica d'Autoconsum, legalment inscrita a l'Ajuntament de la ciutat

Els agents han intervingut en el local 200 borses de marihuana, diners i diverses eines per manipular droga

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona han detingut els quatre responsables de l'Associació Barcelonina Cannàbica d'Autoconsum, legalment inscrita a l'Ajuntament, per traficar amb marihuana des d'un local obert al públic a la Barceloneta.

Segons han informat aquest dissabte els dos cossos policials, els agents han intervingut en el local 200 borses de marihuana -amb un valor de 7.000 euros al mercat- diners i diverses eines per manipular droga, com balances, coladors i premsadores.

Entre els detinguts, que passaran aquest dissabte a disposició judicial, hi ha el president de l'associació, Vojislav D., de 21 anys amb domicili a Barcelona, i tres detinguts, més de 19, 33 i 36 anys, acusats també d'un delicte contra la salut pública, resideixen a la capital catalana també.

La investigació policial va començar a començaments de gener, quan agents de la Guàrdia Urbana van intervenir petites quantitats de marihuana a persones que sortien del local, tot i que els responsables van negar l'entrada a la policia i van assegurar que estaven legalment inscrits.

Les detencions es van fer aquest dijous, després que un dispositiu conjunt de la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra registrés el recinte després de demanar una autorització judicial per entrar-hi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.