Societat

successos

Acusen d'abusos sexuals un rector del Maresme

El mossèn, de 76 anys, està en llibertat després de declarar al jutjat

El rector de Sant Cebrià de Vallalta (Maresme) ha estat acusat d'un presumpte delicte d'abusos sexuals a una menor. El mossèn Alfons Torrus, de 76 anys i sense antecedents anteriors, va ser arrestat divendres pels Mossos, després que els pares d'una nena de 8 anys denunciessin suposats tocaments del rector a la seva filla durant una classe de catequesi. Torrus va declarar davant la policia catalana, que va deixar sense efecte la detenció i li va entregar una citació perquè aquest dissabte passat tornés a declarar al jutjat de guàrdia 2 d'Arenys de Mar.

El mossèn, que ahir va negar a l'agència ACN les acusacions, es va presentar al jutjat i va quedar en llibertat sense cap mesura cautelar després de declarar. El jutge de guàrdia també va prendre declaració a la mare de la menor que va denunciar els fets.

L'acusació del mossèn ha commocionat la població. L'alcalde del municipi, Josep Borrell, va lamentar que s'hagi produït un fet tan “escabrós” al municipi, i va afirmar que s'havia reunit amb la família de la nena i que la denúncia mereixia “credibilitat”. Per la seva banda, el Bisbat de Girona, del qual depèn la parròquia de Sant Cebrià de Vallalta, va informar que encara està estudiant els fets.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.