Societat

Planten cara als aldarulls de Lloret amb una manifestació

Veïns del municipi de Lloret de Mar organitzen per dilluns, a dos quarts de vuit de la tarda, una manifestació pacífica i silenciosa.

La manifestació sortirà de les pistes d'atletisme i anirà fins a l'ajuntament. En un breu comunicat difós ahir, els convocants afirmen que no estan a favor ni en contra de cap grup polític o associació, però assenyalen: “Tots aquests seran benvinguts si volen donar suport. Si estàs pensant a venir a cridar, insultar o fer soroll, no et necessitem. No s'admetrà cap tipus de consigna ni pancarta d'identitat política o associativa”.

Segons destaquen els organitzadors, només es permetrà una única consigna unitària: “Estimem Lloret”.

Aquesta manifestació té lloc després dels greus aldarulls que van tenir lloc a la població la matinada del dijous, que van acabar amb 20 detinguts de diversa nacionalitat, 22 contusionats (9 dels quals són mossos d'esquadra) i mobiliari urbà destrossat.

La causa original dels successos va produir-se a la macrodiscoteca anomenada Colossos per l'anul·lació de l'esdeveniment musical que hi anava a tenir lloc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.