Societat

Lloret culpa les empreses turístiques estrangeres dels incidents al municipi

Jordi Orobitg, regidor de Turisme de Lloret de Mar, remarca que l'ajuntament “no està en contra de l'oci nocturn però el que no pot ser és que sigui un oferta en si mateixa”

El consistori aposta per incrementar les inspeccions fiscals i laborals als locals d'oci nocturn

El regidor de Turisme de Lloret de Mar, Jordi Orobitg, ha criticat aquests dimarts en declaracions a “El matí” de Catalunya Ràdio, a les companyies turístiques estrangeres que operen a la població ja que segons ell tenen la culpa dels incidents que s'han repetit en els darrers dies al municipi.

Orobitg, s'ha mostrat convençut que els incidents dels últims dies han estat provocats “no tant pels agents de turisme tradicionals de Lloret sinó per l'entrada de tres element forans que operen sense tenir presents “ni les necessitats ni la voluntat del poble” sinó que només “volen extreure recursos econòmics de l'activitat turística”.

El regidor de Turisme ha remarcat que l'ajuntament “no està en contra de l'oci nocturn però el que no pot ser és que sigui un oferta en si mateixa”.

Al seu entendre, més que tancar locals, cal incrementar les inspeccions fiscals i laborals als locals d'oci nocturn.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.