Societat

gastronomia

Campanya de cuina del cim i tomba a Tossa

La campanya gastronòmica La Cuina del Cim i Tomba tornarà a celebrar-se a Tossa de l'1 al 30 de setembre. Hi participen 15 restaurants, que oferiran un menú especial amb un primer plat, el cim i tomba de segon plat, i unes postres. Hi ha diferents variants del cim i tomba, que cada establiment cuina a la seva manera. Els restaurants que participen en la campanya són: Can Carlus, Can Pini, Capri, Castell Vell, Cuina de l'Àvia, El Petit de Can Carlus, El Portal, Madrugada, Minerva, Nàutic Can Pini, Sa Proa, Santa Marta, Túrsia, Víctor i Victòria. Els preus dels menús van dels 35 als 50 euros, IVA inclòs.

Com a novetat d'aquest any, s'obsequiarà cada client que consumeixi el menú del cim i tomba amb una entrada gratuïta per accedir al museu municipal o al far, indrets que recullen una mostra important del patrimoni històric i cultural de la població.

L'origen del cim i tomba, un plat de peix i vegetals molt primari però molt suculent, es troba profundament arrelat a la tradició marinera de Tossa de Mar. S'elaborava amb patates, cebes, alls, tomàquets, pebrots i el peix de rebuig de la pescada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.