Societat

El Corte Inglés ven Lloret amb una imatge de Tossa

L'alcaldessa de Tossa creu que no és un error i diu que han venut Calella i Port Aventura amb la mateixa imatge

Si algú vol passar uns dies de vacances a la Costa Brava i busca ofertes al portal de viatges d'El Corte Inglés, pot ser que acabi trobant-se amb una oferta de Peníscola o –en el millor dels casos– una imatge de Tossa de Mar que es ven com si fos Lloret de Mar. I és que el recinte emmurallat de Tossa porta a sota el nom del municipi veí de Lloret. Les vacances a Lloret (amb postal de Tossa) es venen a partir de 33 euros, mentre que les de Tossa són a partir de 46 euros, Platja d'Aro, des de 51 euros i Roses, a partir dels 62.

Per afegir més confusió, segons com es faci la recerca, pot ser que clicant a Costa Brava el portal situï el futur client a Peníscola.

L'alcaldessa de Tossa, Gisela Saladich, va manifestar ahir que no és la primera vegada que passa, i que El Corte Inglés ja ha promocionat anteriorment llocs com Calella i Port Aventura amb la mateixa imatge. “Llavors quan arriben deuen fer quilòmetres per trobar el castell”, comenta sarcàsticament. La regidora de Turisme, Mariàngels Pujals, va explicar ahir que el tema es tractarà en la junta de govern que es farà avui.

LA FRASE

Ells diran que és un error, però no és el primer cop que passa i tinc la sensació que no s'equivoquen
Gisela Saladich (TU)
Alcaldessa de Tossa de Mar

Les Bahames de la Costa Brava

Aquest no és el primer cas d'intercanvi de fotos de llocs turístics, per error o expressament. El febrer del 2009, es va fer públic que el Patronat de Turisme havia promocionat la Costa Brava amb una fotografia d'una platja tropical de les Bahames, i el cas va portar molta cua.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.