Societat

160 detinguts per la policia local des de l'1 de juny

Des de l'1 de juny fins al 15 d'agost la policia local de Lloret de Mar ha comissat 48 armes i objectes contundents, de les quals 16 estan prohibides (com ara punys americans i navalles automàtiques). Els agents també han fet 77 intervencions per tinença o consum de substàncies estupefaents (que es considera una falta administrativa), 27 denúncies per propaganda, 369 per venda ambulant i 224 per manca de civisme.

En l'àmbit penal, destaca la xifra de detinguts: 160, sense comptar els que han fet els Mossos. D'aquestes 160 detencions, 46 s'han fet per delictes contra la salut pública (venda de droga). La xifra de 160 detencions “no té precedents” a Lloret, segons el cap de policia, Xavier López, que remarca la impotència dels agents quan comissen armes en un escorcoll però saben que els seus portadors en poden comprar un altre cop a les botigues de souvenirs del municipi, com passa amb moltes navalles.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.